Meer dan ontspannen citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Meer dan ontspannen citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste citaten op pinterest inspirerende woorden een. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Top gedicht ouder worden toon hermans mk belbin. Beste angst citaten op pinterest depressie en. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen. Beste ideeën over angst citaten op pinterest pijn. Beste ideeën over angst op pinterest citaten. Citaten over angst aforismen citeert de grote. Beste ideeën over angst citaten op pinterest.

Angst citaten pot van. Beste engelse citaten op pinterest over lezen. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over paniekaanvallen op pinterest angst. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over opgeven op pinterest citaten. Meer dan nieuwsgierigheid citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over citaten pijn op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)