Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over citaten pijn op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Meer dan nieuwsgierigheid citaten op pinterest. Beste citaten op pinterest inspirerende woorden een. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten over angst aforismen citeert de grote. Angst citaten pot van. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Top gedicht ouder worden toon hermans mk belbin. Beste angst citaten op pinterest depressie en. Beste ideeën over opgeven op pinterest citaten. Beste ideeën over paniekaanvallen op pinterest angst. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst.

Beste engelse citaten op pinterest over lezen. Beste ideeën over angst op pinterest citaten. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Meer dan ontspannen citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Meer dan ontspannen citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest pijn.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.