Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken. Citaten over loslaten. Anton van duinkerken citaten aforismen citeert de grote. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Snoopy vriendschap pinterest. Solitude citaten over veranderen. Beste ideeën over jeugd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. De leeskring leest ‘nachttrein naar lissabon. Beste jeugd citaten op pinterest tijd. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. De leukste citaten over succes kijk. Beste jeugd citaten op pinterest tijd. Beste ideeën over jeugd citaten op pinterest.

Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Citaten van poeh en zijn vrienden boekenplatform. Grappig teksten pinterest en jeugd. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Bol citaten over de liefde gerd ley. Citaten over het huwelijk gratis boeken downloaden in. Citaten over bomen beverboomzorg. Mooie spreuken pinterest. Die niemand helpt zegt citaten pot van.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.