Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Het is niet de toekomst waar je bang voor bent tekst. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Spreuken spirituele teksten. Kamagurka beroep met toekomst futuroloog. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Telen met toekomst groen kennisnet. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Lezers van stavast notker wolf. Boeddha de toekomst is nog niet begonnen. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker.

Mokken met citaten koffietcacao. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Beste ideeën over zelf geluk citaten op pinterest. Het is goed om een realistische overweging te maken over. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Unesco scholen. Toekomst treffende citaten van puriteinen boekhandel en. Het geheim van gelukkig zijn gods wil pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Voor mijn lieve kleindochter mooie teksten pinterest. Mooie zinnen nelson mandela paulaclaudiakeren site. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.