Verleden heden en toekomst spreuken mooi. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Wijsheden ontvangen per e mail. Citaten over loslaten. Dinsdagwijsheid inspirerende citaten de wereld van kaat. Citaat quote leefregels verleden toekomst tijd. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Hoopvol de toekomst in ogen durven kijken zonder. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Mooie plaatjes verjaardag pinterest namaste. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit.

Beste ideeën over gezond leven citaten op pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Kamagurka citaten aforismen citeert de grote gedachten. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Best verleden heden toekomst images on pinterest a. Het is goed om een realistische overweging te maken over. Citaat quote leefregels verleden toekomst tijd. Citaten met toekomst boeddha de is nog niet. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste afbeeldingen van verleden heden toekomst.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]