Original bernina jumbo hoop cm for qe. Extra large embroidery hoop for brother pe. Пяльца bernina мм Купить в Москве. Bernina stickrahmen jumbo hoop mm nähwelt. The jumbo embroidery hoop for extra large. Jumbo hoop mkc services sewing machine sales repair. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Brother baby lock jumbo magna hoop version a sj mh. Jumbo embroidery hoop quot x mm fits brother. Cadre de broderie bernina jumbo hoop machine à coudre. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Extra large silver hoop earrings contemporary jumbo hoops. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Extra large rose gold hoop earrings contemporary jumbo.

Citaten over het leven de hoop is en. Jumbo basketball hoop wall decal pottery barn kids. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Extra jumbo hoop earrings icing us. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.