Beste ideeën over citaat kunst op pinterest. Beste ideeën over fietsen op pinterest. Beste fiets citaten op pinterest fietsen. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste ideeën over fiets poster op pinterest fietsen. Beste afbeeldingen over fiets humor op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Toon verhoeven citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Ideeën over fietsen op pinterest. Beste ideeën over fietsen op pinterest.

Beste fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over fiets humor op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fietsen op pinterest. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Ride for hills riding my life pinterest fiets. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Best fietsquotes images on pinterest fietsen grappige. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.