Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over citaat kunst op pinterest. Beste ideeën over fiets poster op pinterest fietsen. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over fiets humor op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fietsen op pinterest. Ideeën over fietsen op pinterest. Herman brood citaten aforismen citeert de grote.

Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Ride for hills riding my life pinterest fiets. Beste fiets citaten op pinterest fietsen. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fietsen op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fietsen op pinterest. Best fietsquotes images on pinterest fietsen grappige. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Herman brood citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.