Literair verantwoord fietsen door merelbeke met nieuwe fietsroute. Tips en citaten over hygge een boekje vol inspiratie voor een. Fietsen citaten en wijsheden citaten. Fiets lullen citaten citaten pot van citaten. Herman brood citaten en quotes. Herman brood citaten en quotes. Fietsen met jan santiago de compostela. Herman brood citaten aforismen citeert de grote gedachten. Albert einstein citaten en biografie van het genie dat tijd en. Citaten over man aforismen citeert de grote. Duitse fietsendief heeft spijt van zijn daad tijdens woii. Citaten van of quotes van albert einstein gevleugelde woorden onu. Fiets citaten citaten pot van citaten. Fiets lullen citaten citaten pot van citaten. Fiets lullen citaten citaten pot van citaten.

Citaten over lezen huisvlijt. Fiets citaten en wijsheden citaten. Tom lanoye citaten aforismen citeert de grote gedachten. Fietsen op vals plat fdci. Fiets lullen citaten citaten pot van citaten. Fietsenopfietsen home facebook. Citaten leven mooie citaten over het leven. Fiets lullen citaten citaten pot van citaten. De beste afbeelding van fiets citaten uit cycling. Pierre dac citaten aforismen citeert de grote gedachten. Herman brood ze kunnen beter over je fiets lullen dan over je lul. De beste afbeelding van fiets citaten uit cycling. De beste afbeelding van fiets citaten uit cycling. Quotes over de lente waar je spontaan van gaat fietsen. De beste afbeelding van fiets citaten uit cycling.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.