Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Het leven is als fietsen om de balans te houden moet je. Beste afbeeldingen over fiets humor op pinterest. Quotes over fietsen beste fiets citaten op pinterest. J krishnamurti boekje met citaten engels te koop. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Toon verhoeven citaten aforismen citeert de grote. Beste fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Quotes over fietsen beste fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest.

Meer dan afbeeldingen over oude fietsen op pinterest. Quotes over fietsen beste fiets citaten op pinterest. Best fietsquotes images on pinterest fietsen grappige. Quotes over fietsen beste fiets citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over fiets humor op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Meer dan fiets citaten op pinterest fietsen. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste ideeën over fietsen op pinterest. Meer dan fiets citaten op pinterest. Herman brood citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over fietsen op pinterest. Quotes over fietsen beste fiets citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)