Alphonse allais: als de zomer is aangebroken trekken de gezinnen. Zout in het zand van de lucht in mijn haar de zomer vakantie en. Affiches van de de zomer de hand getrokken typografie emblemen en. Strand quotes muurstickers zomer vakantie vinyl citaten kinderkamer. Zomer citaten 14 citaten pot van citaten. Zit het tegen? met een bekend citaat peppen deze ondernemers zich op. Gratis afbeeldingen : strand natuur zand zomer vakantie reizen. Vlinders spreekwoorden en citaten. Grappige citaten en gezegdes over het weer p.p.s.ton. ppt download. De beste zomer. gouden glitter achtergrond u2014 stockvector © marryicon. Homepage citaten noord oost brabantse bibliotheken. Citaten rugzakken online bestellen spreadshirt. Louis agassiz: ik heb de hele zomer met reizen doorgebracht. ik ben. Citaten quotes spreuken posts facebook. In de zomer citaten 14 citaten pot van citaten.

Strand quotes muurstickers zomer vakantie vinyl citaten kinderkamer. Jean pierre van rossem in 15 citaten showbizz hln. De zomer nu echt begonnen bonaire.nu. Zomer citaten 14 citaten pot van citaten. Quotes words sayings u2022 archana.nl. Hal borland: de zomer gaat en het najaar komt en wie het anders wil. Grote bundel van 25 vector hand getrokken zomer citaten. Belettering citaat met afbeelding vector gratis download. Citaten over stilte spirituele teksten. 10 boeken om deze zomer op een strandbed te lezen u2013 touristico. Set van handgeschreven zomer zinnen u2014 stockvector © vladayoung. Gerd de ley: zomer: de periode waarin het te warm is om te doen. Strand quotes muurstickers zomer vakantie vinyl citaten kinderkamer. De moord op james foley u2013 sarah kaptein. 6 pack zomer inspirerende citaten en journaling kaarten etsy.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.