Mooi als je er over nadenkt leuke plaatjes en spreuken. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Gerelateerde afbeelding spreuken pinterest teksten. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van inspirational quotes. Beste ideeën over wodka citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Snap inspirerende quotes hét zingevingsplatform met. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Gedichten over water dv belbin.

Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over water citaten op pinterest. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Het leven is als de zee altijd in beweging zachte. Gedichten paula hagenaars mooie teksten en uitspraken. Beste ideeën over grappige alcohol citaten op. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Wijze spreuken werken clarasandragina site. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Regenmoe bakken met water terug omhoog gooien helpt niet. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Mooie spreuk over vriendshap.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.