Paulo coelho zeven wijze citaten uit de alchemist over dromen volgen. Powerpoint els wat spreuken citaten ppt download. Boekwinkeltjes kosmos groot citaten boek citaten. Grappige quotes over liefde seks en relaties de citaten die. Vette tekst genie is geduld inspirerende citaten tekst typografie. Dagelijks onderwijs dagboek bij bijbel met uitleg en. Bijbels uitleg bijbels citaten jedigitalekerk. Boekwinkeltjes diverse auteurs liefde gedichten citaten en. Solitude citaten over wandelen. Citaten van voorzitter mao zedong wikipedia. Bestaat geen oplossing omdat er citaten citaten pot van. Uitleg rumag grappige citaten citaten inspirerende citaten. Willem vermandere citaten aforismen citeert de grote gedachten. Begrepen worden citaten citaten pot van citaten. Mooie spreuken over loslaten hét zingevingsplatform met.

Hitlers politieke pamflet mein kampf in vier kerncitaten met. Citaten kruisdrops. Vlinders spreekwoorden en citaten. Wijsheden en citaten van albert einstein wijzespreuken. Geweldige citaten van seneca. Powerpoint els wat spreuken citaten ppt download. Citaten en een videoboodschap van billy graham eo visie. Citaten over coaching die je moet kennen bewezen effect. Boekwinkeltjes kosmos groot citaten boek citaten. De mooiste citaten van eberhard van der laan het parool. Uitleg citaten en wijsheden citaten. Elbert hubbard citaten aforismen citeert de grote gedachten. De beste citaten van vlaamse ondernemers u made in limburg. Simon vinkenoog in vijf citaten het parool. Dualiteit is ik en mijn projectie inspirerende foto s met.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.