Extra avond youp in carré koninklijk theater amsterdam. Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Mijn en youp rené van maarsseveen. Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Masterclass youp van t hek quest test nederland. Youp van t hek. Youp van t hek in vrouwen met knoppen npo fm. Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Youp van t hek zomergasten vpro. Youp van t hek nederlandse sterren pinterest. Youp van t hek nog te ziek voor nieuw optreden rtv rijnmond. Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Youp van t hek tijn regisseerde zijn dood. Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Vis boeken en dergelijke ik schreeuwlelijk.

Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Youp van t hek laat zich niet regisseren sterren ad. Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Youp van t hek het zelfmoordcommando. Youp van t hek wat is de vraag onderwerp vermijden. Youp van t hek stopt bij nrc na overname telegraaf. De wereld volgens jeroen. Man over vrouw youp van t hek opzij. Citaten youp van t hek mokum magazine. Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Youp van t hek wikipedia. Youp van t hek citaten aforismen citeert de grote. Youp van ´t hek wint edison oeuvreprijs koninklijk. Youp van t hek praat openhartig over zijn gezondheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.