Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Citaten over loslaten. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten uit de oudheid bol metropolen steden. Powerpoints rian. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens. Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Wat maakt herman van veen toch mooie liedjes. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Mooie beschrijving van het werken in de gehandicaptenzorg.

Meer dan citaten uit liedjes op pinterest. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Historischekring cadier en keer keerder bidprentjes. Loesje teksten pinterest citaten mooie en. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Citaten voor pasen speciaal betty s kitchen. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Opdrachten modernisme v. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.