Quote van de week boeken zijn als spiegels tekstbureau van. Citaten over stilte spirituele teksten. Items op etsy die op liefde boeken wall art decor boeken boek. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. Citaten over lezen en boeken moors magazine. Mooie quotes uit boeken chicklit. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden boeken. Dan boeken citaten citaten pot van citaten. Gelezen boek overvol citaten over boeken bijeengegaard door. De mooiste boekenquotes u pauline. Geweldige quotes over boeken van gevierde schrijvers ⋆ books. Korte quotes over boeken. Lekker lezen · lekker boek de leukste quotes over boeken. Franz kafka citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Ontwikkel je verder met de volgende communicatie citaten. Goedeboeken boeken doop versie blauw nieuw. Spirituele citaten voor augustus dagelijkse gedachten uit het. Oefenen met profetie bidden is een weg over gebed zegenbedes. Bol citaten uit het boek der natuur van berkel. Vijf onvergetelijke quotes uit geweldige boeken u verken je geest. Quotes van paulo coelho over het schrijven van je boek en. Bol ondeugende citaten aubreu malone. Favoriete quotes uit boeken. Goede boeken en een film over god en het lijden eo visie. Negen citaten uit het boek mysteriën van tao en de daodejing van. Pin by mårleen ◙ on day off ◙ citaten citaten over lezen. Een over schrijven en boeken cadeau juf en meester. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Citaten spirituele teksten.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.