Blauwe zee strand met grappige goede vibes alleen quotes. Zeeuwse uitspraken om lekker nuchter te blijven. Zonsondergang zee met tekst geniet van je weekend u stockfoto. Mapje de zee kun je horen poëziekaarten van plint boekenlurk. Citaten over water u aforismen oneliners en spreuken spirituele. Spreuken en citaten over god en de eenwording met het goddelijke. Citaten over zee aforismen citeert de grote. Van stettin in de oostzee naar triëst in de adriatische zee een. Het leven is als de zee altijd in beweging zachte streling of. Boho decor beach print dance quote zee citaten dans met de etsy. Zee citaten promotie winkel voor promoties zee citaten op. Paul van vliet als de druppels je hinderen spring in zee. Citaten over de noordzee. At sea zon zee strand en jutten zee citaten citaten en het. Citaten van de zee hand belettering illustratie voor uw ontwerp.

Ze liepen over hun zee van ijs. Mapje de zee kun je horen poëziekaarten van plint boekenlurk. Zee citaten en wijsheden citaten. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Je kunt de zee niet oversteken door alleen naar het water te. Eindeloze zee citaten citaten pagina pot van citaten. Het voordeel van de zee is dat je haar kunt horen zonder zo een. Spiegelzee al jaar in gevecht met de zeespiegel. Van de zee citaten citaten pot van citaten. De ogen kijkt en citaten citaten pagina pot van citaten. Johannes kepler citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten en spreuken over muziek. Waarom we zo van de zee houden faces of science nemo kennislink. Poster landschap met duinen aan zee sfeer aan de muur. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)