Gedicht door lentezoet quotes teksten citaten gedichten. Arnon grunberg citaten en wijsheden citaten. Tirza door arnon grunberg zeker weten goed boekverslag. Review tirza down the rabbit hole. Tirza keijzer tirzakeijzer op. Tirza u arnon grunberg literatuur elien van den bulck. Tirza van schie archieven moederbrein. Onoverwinnelijk je comfortzone uit lessen van arnon grunberg hvana. Zomeraanbieding uitgeverij kok by veen bosch keuning. Boekverslag nederlands tirza door arnon grunberg e klas vwo. Tirza gerritsen sliertje op. Arnon grunberg citaten en wijsheden citaten. Tirza u arnon grunberg literatuur elien van den bulck. Tirza u arnon grunberg. Tirza arnon grunberg leesdossier ireneo snel.

Tirza van schie archieven moederbrein. Arnon grunberg citaten en wijsheden citaten. Het wangedrag van ouders op sociale media en daarbuiten door. Kleine mensen lol citaten teksten grappig. Tirza u arnon grunberg u sabine engelen. Tirza martens vjezzetur op. Toon bijdragen tirza. Tirza arnon grunberg by lotte beuk on prezi. Tirza van der wal tirzaaline op. Houdt het dan nooit op u d u memorabele quotes uit de nederlandse. Toon bijdragen tirza. Expositie kunstreis van tirza mual in inloophuis helianthus oud. Onoverwinnelijk je comfortzone uit lessen van arnon grunberg hvana. Toon bijdragen tirza. Lilysbooksandcooks een over fraaie teksten uit boeken en.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.