Bol citaten over de liefde gerd ley. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste strand citaten op pinterest zomer. De populairste ideeën over grappige citaten reizen. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Podcast hoe herken je een zwendelaar hij wil net als. De populairste ideeën over grappige citaten reizen. Beste ideeën over grappige citaten zomer op.

Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Quote it. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste afbeeldingen over zomer teksten op pinterest. Seizoen simpelewoordenbea. Proost nieuwjaar pinterest teksten citaten en spreuken. Beste ideeën over grappige zomer op pinterest. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Beste afbeeldingen van handlettering voorbeelden. Beste ideeën over strand citaten op pinterest. Beste grappige bier citaten op pinterest. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Licht simpelewoordenbea. Citaten mijn gedichten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]