Beste ideeën over grappige zomer op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest. De populairste ideeën over grappige citaten reizen. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over grappige zomer op pinterest. Proost nieuwjaar pinterest teksten citaten en spreuken. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. De populairste ideeën over grappige citaten reizen. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest.

Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Podcast hoe herken je een zwendelaar hij wil net als. Citaten mijn gedichten. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Quote it. Loesje zin van leven martje s space. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. De populairste ideeën over grappige citaten reizen. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)