De 25 beste reisquotes. Ode aan de lente: 10 citaten over dit heerlijke jaargetijde. Christelijke quotes dagelijksebroodkruimels. Honing citaten en wijsheden citaten.net. Nederlands drukkerij museum etten leur draait als een tierelier. Verbazingwekkende instagram citaten en onderschrift ideeën van a tot z. De beste zomer. gouden glitter achtergrond u2014 stockvector © marryicon. Lente spreekwoorden en citaten. Maak uit citaten een kaart van groningen cultuur dvhn.nl. Breng me terug naar de zomer. gouden glitter achtergrond. Ode aan de lente: 10 citaten over dit heerlijke jaargetijde. 10 meest controversiële quotes van karl lagerfeld. Korte spreuk citaten 46 citaten pagina 3 pot van citaten. Prospectus de arbeiderspers zomer 2019 by singel uitgeverijen issuu. Citaten van voorzitter mao zedong wikipedia.

In elke zomer doen we vergilius na en spelen buitenleven de. De meest inspirerende fotografie citaten allertijden. Citaten over zomer aforismen citeert de grote. L1 flickr. Hand getekend typografie affiches met borstel belettering van. Sta elke dag even stil bij deze prachtige citaten u2014 verken je geest. Spreekwoorden en citaten quoteproverbs. Citaten archieven pagina 11 van 12 ziezózon. Citaten over eten aforismen citeert de grote. Jean pierre van rossem in 15 citaten showbizz hln. Uitspraken over tuingeluk tuingeluk. Bergen spreekwoorden en citaten. Homepage citaten noord oost brabantse bibliotheken. 30x vrolijke teksten over de lente! een goed verhaal. Citaten over de zon u2013 spreuken aforismen en oneliners over.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.