Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Spreuk de dingen die je voor lief neemt daar zou iemand. Meer dan verlies verdriet citaten op pinterest rouw. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over rouwen verlies op pinterest. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest rouw. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest rouw. Pin van jamie lisa op leuke teksten pinterest broer. Verlies afscheid pinterest gedichten spreuken en. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest rouw. Verlies moeder mooie gedichten en illustraties.

Beste ideeën over verlies citaten op pinterest rouw. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest rouw. Beste ideeën over rouw op pinterest verlies verdriet. Beste ideeën over verlies verdriet citaten op. Beste ideeën over papa citaten op pinterest. Solitude citaten over scheiden. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Loslaten vera schrijft puur. Voor mijn overleden moeder mooie teksten pinterest. De zinloosheid van piekeren leer loslaten opbeurende. Gedicht vervlogen tijden bijzondere gedichten en citaten. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste ideeën over verlies verdriet citaten op. Mijn zoon mooie spreuken pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.