Pin van aafke scholtens op teksten pinterest gedichten. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Beste ideeën over rouw op pinterest verlies citaten. Lees gedichten over rouw en verlies spreuken pinterest. Beste ideeën over verlies verdriet citaten op. Oorverdovende stilte rememberme gedichten mooie. Ik mis je zo mama quotes. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Citaten over afscheid verdriet en geluk in gedicht lief. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Lees gedichten over rouw en verlies emotioneel. Afscheid genomen rememberme gedichten pinterest in. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest.

Beste ideeën over verlies citaten op pinterest rouw. Afscheid nemen gedicht toon hermans google zoeken. Verdriet pinterest. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest rouw. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Lees gedichten over rouw en verlies teksten leuke plaatjes. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest rouw. Citaten over verdriet beste hemel op pinterest. Lees gedichten over rouw en verlies rememberme quotes. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Gedachten overlijden moeder google zoeken teksten.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.