Gedicht over loslaten kls agneswamu. Quotes om over je liefdesverdriet heen te komen. Quotes om over je liefdesverdriet heen te komen. Mooie spreuken over loslaten hét zingevingsplatform met. Citaten over verlies aforismen citeert de grote. Mooi versje over het een plek geven van het verlies van een. Citaten over verlies aforismen citeert de grote. Wijsheden over de dood. Omgaan met rouw en verlies stad gent. Citaten over verlies aforismen citeert de grote. Gedicht tijd bijzondere gedichten en citaten. Citaten over stilte spirituele teksten. Gedichten over liefde bijzondere gedichten en citaten. Spreuken over verlies hét zingevingsplatform met wijsheden. Bijbelteksten overlijden condoleance dagelijksebroodkruimels.

Citaten bijzondere gedichten en citaten. Afzondering bijzondere gedichten en citaten. Spreuken en citaten en spreuken over de dood spirituele teksten. Citaten voor jou of om te delen met een vriend in pijn hét. Citaten over verlies aforismen citeert de grote. Citaten. Verlies verwerken is niet loslaten het is anders leren vasthouden. Pin van anja baardman op verlies en rouw quotes mood quotes en. Bijbelteksten over overlijden dailyverses. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Gedichten over vriendschap vrienden voor het leven bijzondere. Citaten. Bijbelteksten overlijden condoleance dagelijksebroodkruimels. Citaten die temaken hebben positieve psychologie meditatie en. Wijze spreuken en teksten over liefdesverdriet.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.