Images about teksten on pinterest tears in. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Spreuk niemand zei dat het makkelijk was. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Vragen die me het meest gesteld worden over lyme. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Beste ideeën over zwakte citaten op pinterest ziekte. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Oordelen over ziekte paragnost eddie consulenten. Chronisch ziek ziekte van bechterew pinterest leven. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten.

Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Zeer leef je leven fz belbin. Beste ideeën over nieuwe dag citaten op pinterest. En ga anders voor een dag in mijn schoenen staan. Beste ideeën over knuffel citaten op pinterest. Bevattingsvermogen verkrijgen door nieuwsgierigheid en leren. Moe zijn quotes pinterest schildklier gedachten en. Afbeeldingsresultaat voor gedichten kanker citaten en. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.