Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over zelf geluk citaten op pinterest. Bekijk de collectie van positieve spreuken deze selectie. Beste ideeën over durf te dromen op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Hoe ouder de man citaten pot van. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Best ideas about contentmarketing citaten quotes. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op vrijdag.

Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten thuis op pinterest. Beste ideeën over dankbaar citaten op pinterest blij. Beste ideeën over communicatie citaten op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Beste ideeën over wiskunde citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam ongeacht hoe groot. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op. Gedicht voor geboorte meisje quotes pinterest. Beste ideeën over opgeven op pinterest citaten.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.