Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Best ideas about contentmarketing citaten quotes. Citaat van ingspire laat achter je wat was gaan. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Beste ideeën over communicatie citaten op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest korte. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Citaat loslaten wat wij in het leven niet kunnen. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Hoe de vs in maart geschiedenis schreef. Beste ideeën over warmte citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest.

Beste ideeën over citaten thuis op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Citaten weergeven excel gratis tips leeftijd. Geluk is voor iedereen niemand ontkomt aan tegenslagen in. Citaten weergeven excel gratis tips leeftijd. Citaten weergeven visual beste ideeën over moeder zoon op. Beste ideeën over eigenwaarde citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over grappige citaten op vrijdag. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Spreuk wanneer we niet langer de situatie kunnen. Citaten over missen intuïtie leeft in de stilte van. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over beroemde vrouwen citaten op.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.