Huwelijk citaten instellen voor ontwerp huwelijksuitnodigingen set. Citaten over god aforismen citeert de grote. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten vermelden in een onderzoeksverslag wikihow. Beste afbeeldingen van citaat blijf positief citaten bruin. Zeven onthullende citaten van fernando pessoa u verken je geest. Citaten u marjolijn van den assem. Anne frank citaat hoe geweldig het is dat niemand etsy. Citaten tumblr. Luchtvaart citaat citaten citaat van de verbeelding pilot etsy. Citaten over de huwelijksmaand gedichten en verhalen uit het leven. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Media report hoe lang is een citaat. Citaten uit boeken van rozenkruis pers opgenomen in de syllabus. Een snelcursus laurie anderson in citaten muziek knackfocus.

Citaten om napoleon beter te leren kennen keizer napoleon. Komma s en citaten maresajacobse. Citaten tumblr. Riffijnse citaten wijsheden en poëzie startpagina facebook. Wytze adema citaten. Er in mijn nek gehijgd citaten citaten pot van citaten. Sta elke dag even stil bij deze prachtige citaten u verken je geest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Dit maak nie saak hoe jy aan die buitekant lyk nie dis hoe jy. Best christelijke citaten images in bijbelcitaten. Citaten vermelden in een onderzoeksverslag wikihow. God is in de stilte citaten spreuken aforismen. Coole tools om quotes te maken hoe maak je quotes. Een hart onder de riem citaten citaten pot van citaten. Eed van hippocrates citaten aforismen arts gift woordenboek etsy.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]