Beste afbeeldingen van quotes over kinderen psychology. Mahatma gandhi citaten en quotes. Gezondheid citaten en wijsheden citaten. Pin van rowena van lohuizen op spreuken spreuken citaten over. Wijze spreuken over gezondheid zoeymarinasara site. Quotes gezondheid hét zingevingsplatform met wijsheden. Solitude citaten over verjaardag. De tien beste citaten van jarige brusselmans de standaard. Deze quotes over vergeving zijn echte eye openers mynd nu. De meest inspirerende reiscitaten aller tijden. Mooie quotes over vriendschap mynd nu. Citaten van serrat voor een wereld in crisis. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Mahatma gandhi de beste citaten quotes spreuken uitspraken. Enkele citaten over vriendschap stof tot nadenken u verken je geest.

Quotes over eten beroemde en minder beroemde citaten over eten. Gezond citaten en wijsheden citaten. Coco chanel gevierd door bekende quotes gazet van antwerpen. Gezondheid citaten en wijsheden citaten. Gezondheid citaten en wijsheden citaten. De leukste quotes over eten froot. Citaten en een videoboodschap van billy graham eo visie. Inspirerende citaten wijsheden quotes en uitspraken over leiderschap. Spreuken over gezondheid hét zingevingsplatform met wijsheden. Gezondheid citaten en wijsheden citaten. Geluk de top citaten quotes spreuken uitspraken en wijsheden. Inspirerende citaten voor massagetherapeuten wellness academie. Spreuken over gezondheid hét zingevingsplatform met wijsheden. Dit zijn de tien mooiste quotes over vrijheid happinez. De beroemdste citaten van paris hilton het nieuwsblad.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.