Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Mooie spreuken en citaten meer. Citaat gezondheid is het grootste geschenk tevredenheid. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Grappige citaten over grappen. Beste ideeën over motiverende training citaten alleen. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Ideeën over wijze woorden op pinterest motiverende. Beste ideeën over gezond leven citaten op pinterest.

Citaten over eerlijkheid youtube. Favoriete spreuken over gezondheid sw belbin. Beste ideeën over grappige citaten school op. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Meer dan ideeën over motiverende woorden op pinterest. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Meer dan ideeën over motiverende woorden op pinterest. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Citaten mensensamenleving me. Afbeeldingsresultaat voor uitspraken nederlands. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: