Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Citaten koffie english het dna invite topic oneplus page. Dicht erbij koffie pinterest. Wil jij de zon alvast aanzetten dan schenk ik zo. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Citaten democratie lirik om over na te denken. Grappige koffie quotes teksten voor je letterbord. Sorry de koffie ging niet af en wekker was op loesje. Koffie words pinterest teksten en citaten. Tekst collega s dag van het personeel spreuken quotes. Beste ideeën over welkom thuis teksten op pinterest. Thee of koffie tekst home coffee tea en. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Afbeeldingsresultaat voor versje over pinguin quotes.

Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie lirik om over na te denken. Rumag tekst pinterest citaten spreuken en grappig. Beste ideeën over koffie gezegden op pinterest. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.