Beste ideeën over vriendschap gezegden op pinterest. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Toon hermans theater bestaat natuurlijk uit veel lagen. O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste afbeeldingen over loesje op pinterest target. Karl popper citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Mediatraining voor politici leugopedie loesje. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk.

De weg vooruit is politiek democratisering daad bij. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politiek op pinterest schrijvers. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. Bol inspirerende business citaten merkloos.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]