Inspirerende business citaten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Citaten politiek rasul beste ideeën over werk op. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten over de politiek van politieke leiders. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten politiek xiaomi over de van. Dat politici zakken voor dé rekentoets is te gek. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Citaten over de politiek van politieke leiders. Citaten politiek rasul beste ideeën over werk op. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Citaten politiek xiaomi over de van.

Beste afbeeldingen van quotes sentences for my. Liefde poëzie gedichten god geloof religie nieuws tragedie. Mooie spreuken weer zon leuke loesje spreuk door. Citaten politiek xiaomi over de van. Jacques brel citaten aforismen citeert de grote. Aardig rumag quotes pinterest citaten spreuken en. Citaten politiek luar politik dalam negeri ferli hidayat. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Citaten politiek luar politik dalam negeri ferli hidayat. Citaten politiek luar politik dalam negeri ferli hidayat. Citaten politiek xiaomi over de van.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: