Citaten rumi jam beste ideeën over begrafenis gedichten. Citaten van rumi beste ideeën over op. Citaten rumi medan beste ideeën over op. Het mooie van herinneringen is dat niemand ze je af. Osho wisdom pinterest gezegden woorden en boeddha. Citaten rumi ke jawi formula pintar meraikan. Rumi quotes sayings that could change your life. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Citaten rumi ke jawi formula pintar meraikan. Pinned from for iphone quotes pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Imam al ghazali — s gambar dan yang lainnya di wordpress. Antwoord elke rumi stock afbeelding bestaande. Jalal al din rumi citaten pot van.

Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Citaten rumi medan beste ideeën over op. Citaten van rumi beste ideeën over op. Citaten rumi medan beste ideeën over op. The quote today on twitter quot there is a voice that doesn t. Jalal al din rumi citaten pagina pot. Maulana rumi online selected poems english. Citaten rumi lengkap beste ideeën over op. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Bol paradijs verloren cees nooteboom.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)