Denken over onderwijs artikelen filosofiejuf. De beste afbeelding van onderwijs spreuken uit school. Bol dagelijks onderwijs a j britstra boeken. Over onderwijs citaten citaten pagina pot van citaten. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels magazine. Stilte spreekwoorden en citaten. Over onderwijs citaten citaten pagina pot van citaten. Inspirerende citaten over corruptie en transparantie in het. Citaten en spreuken over verandering. Bol jaar denkers over onderwijs gert j j biesta. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Citaten over kinderen kinderen lachen onderwijs en jeugd. Vijf citaten van albert einstein over persoonlijke groei u verken. Onderwijs citaten en wijsheden citaten. Nivoz gert biesta over de pedagogische opdracht in the.

Solitude citaten over vrijheid. De beste afbeelding van onderwijs spreuken uit school. Over onderwijs citaten citaten pagina pot van citaten. Over onderwijs citaten citaten pot van citaten. Filosofische citaten om over na te denken u ikbenernog. Citaten en spreuken over rechten. De meeste ideeën over onderwijs zijn niet nieuw maar niet. Beste afbeeldingen van spreuken quotes onderwijs in. Citaat het beste inspirational en motievencitaten en zeggen over. Beste afbeeldingen van onderwijsquotes in school quotes. Citaten over leren en t e learning wilfredrubens over leren. Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en wijsheden. Onderwijs citaten en wijsheden citaten. Spreuken citaten en quotes over spel en spelen. Inspirerende citaten over corruptie en transparantie in het.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.