George steiner modern onderwijs is georganiseerd. Studiedag november willibrordschool basisonderwijs. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Beste ideeën over onderwijs citaten op pinterest. Citaten over onderwijs. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Quotes kenniscentrum verrijkend onderwijs. Best images about spreuken onderwijs on pinterest. Prikkelende posters archief onderwijs maak je samen. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Beste afbeeldingen van spreuken onderwijs gezegden. Beste afbeeldingen over citaten leerkracht op pinterest. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest.

Talent versus inzet spreuken en omdenken pinterest. Meer dan afbeeldingen over quotes onderwijs op. Prikkelende posters archief onderwijs maak je samen. Beste afbeeldingen over quotes op pinterest. Allard pierson onderwijs in mensenkennis is ondenkbaar. Citaten over de mens. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Meer dan ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Beste ideeën over leraar inspirerende citaten op. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Bezuinigingen hoger onderwijs word ik straks ook beboet.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.