De bouwkunst op prestaties citaten 15 citaten pot van citaten. Enhanced buzz 13487 1378434548 1 music and such music quotes. De knapste citaten van bob dylan. Pin van ellen bruyninx op citaten music quotes music lyrics en. Negen citaten uit het boek mysteriën van tao en de daodejing van. 21 sterke quotes van muzikanten over muziek froot.nl. Grote denkers over grote dingen hans alderliesten. De filosofie citaten 52 citaten pot van citaten. 17 beste afbeeldingen van filosofische citaten in 2018 thinking. Citaten van filosofen jongeren en filosofie puntuit. 21 sterke quotes van muzikanten over muziek froot.nl. Arthur schopenhauer 1788 1860 duitse filosoof. De knapste citaten van bob dylan. 10 kunstenaars over het citaat dat hen inspireert kerknet. Filosofie citaten posters en afdrukken zazzle.be.

Een flamboyant filosoof bruzz. Ongehoorde symfonie : een overzicht van de geschiedenis en de. Citaten over filosofie aforismen citeert de grote. De filosofie citaten 52 citaten pot van citaten. Oothandel music quote top gallerij koop goedkope music quote top. Bol.com klein filosofisch citatenboek vriendschap en liefde a. Gods princess u2020 manlike quotes prachtige woorden citaten. Bol.com filosofische wandelingen 9789050114844 eric brinckmann. Latijnse spreuken en citaten met de betekenis. Boekwinkeltjes.nl iamblichos aansporing tot filosofie. Filosoof new photos and images instagram hashtags instapic.fun. Westerse filosofie van 1700 tot jaar 1850. Pin van manon postma op lyrics music citaten spreuken en teksten. 21 sterke quotes van muzikanten over muziek froot.nl. Instagram #citaat 圖片,視頻下載 twgram.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.