Sterke quotes van muzikanten over muziek froot. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. The stage music pinterest muziek en citaten. Beste ideeën over liedjesteksten citaten op pinterest. Aarde muziek and citaten on pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Één voorbeeld maar jazz etc pinterest muziek. Inspirerende spreuken met muziek youtube. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Ouder worden is vernieuwend mensenmens. Best images about happinez on pinterest ramen new.

Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Tatiana pernet on twitter quot ik heb je liever elke dag. Best images about lachen on pinterest humor dutch. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Jules deelder citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Isaac newton citaten aforismen citeert de grote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.