Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Belastingdienst loesje pinterest spreuken teksten. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten « appevent als je voor apps bent. Bol citaten aforismen cees buddingh. Best images about tegelwijsheden on pinterest. Quotebook inspireer jezelf met je favoriete citaten. Laat ons leven niet in de maling nemen door iemand die. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Mis jullie mooie tekst over het verlies van ouders. Een levensstandaard voor positieve verbeteringen met.

Veel te doen quotes en gezegdes pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Meer dan citaten huwelijk op pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Succes opdreef nu pinterest. Https google be search q ontgoocheld in vriendschap. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]