Pin van marian op handlettering schriften teksten en. Zelfreflectie flow magazine nl. Bol geen gewoon indisch meisje marion bloem. Lief leven quotes pinterest. Als je iets goeds ziet geef dan een compliment. Beste ideeën over vuurtoren citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste afbeeldingen van sukha poëzie amsterdam. Plint kindergedichten pinterest kinderen voor. Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Voorbereiding instellingsexamen nederlands het schrijven. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Vanrenee handletteren bijbeltekst christelijk. Te leven is een gunst weten hoe kunst toon.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.