Meiden quotes citaten teksten spreuken. Best christelijke citaten images in bijbelcitaten. Van de meeste boeken blijven alleen de citaten over dan is het. Citaten wijsheden duizenden quotes en citaten. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten toveren. Denkpositief positief denken citaat citaatvandedag schrijven. Citaten over lot aforismen citeert de grote. Vrijheid vind je in jezelf zijn vrijheid citaten vrijheid. De mooiste citaten uit het dagboek van anne frank. Lente spreekwoorden en citaten. Dit zijn de mooiste citaten over de liefde happinez. Citaten en wijze woorden uit de islam citaten citaten wijze. Citaten schrijven brusselmans quote van de week door. Nederlandse quotes vriendschap quotes wattpad. Vlinders spreekwoorden en citaten.

Sterke vrouwen helemaal waar citaten mooie citaten teksten. Citaten over man aforismen citeert de grote. Schrijven citaten en wijsheden citaten. Citaten van voorzitter mao zedong wikipedia. Boek in citaten archieven de wereld van kaat. Citaten vermelden in een onderzoeksverslag wikihow. Wf hermans citaten aforismen citeert de grote gedachten. Angst vertrouwen mooie spreuken citaten mooie citaten. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Frederik van eeden de waterlelie quotes gedichten citaten. Quotes van paulo coelho over het schrijven van je boek en. Citaten archives juf inger. Spreekwoorden en citaten quoteproverbs. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Kunst citaten en wijsheden citaten.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)