Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Bol citaten aforismen cees buddingh. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Best images about tegelwijsheden on pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Mooie korte teksten quotes of the day. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Solitude citaten over schrijven. Quote van de week tekstbureau ginneken. Veel te doen quotes en gezegdes pinterest. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest.

Een levensstandaard voor positieve verbeteringen met. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste waardering citaten op pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Succes opdreef nu pinterest. Citaten « appevent als je voor apps bent. Laat ons leven niet in de maling nemen door iemand die. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Uniek toon hermans de ander over vriendschap gedicht. Onderzoek doen een methodische aanpak ppt download. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Https google be search q ontgoocheld in vriendschap. Positieve geplaatste citaten vector illustratie.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.