De kleine prins hardcover ako. Beste ideeën over keuken tekenen op pinterest. Madebyhanna pagina. Beste afbeeldingen van raadslui concept content. Werkwijze teksten t leven spreuken en. De organizing agendavulling a verticale weekindeling. De organizing agendavulling a verticale weekindeling. Het schrijven van een betoog ppt download. Beste ideeën over motiverende woorden op pinterest. Wijsheid op elk moment in ons leven hebben we een. Schrijfwijzer algemene cultuurwetenschappen pdf. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Ae f b bbbf c ccc gebroken hart quotes. Met aandacht juli. Tekst aan een afbeelding toevoegen met pinwords.

Man booker prize annick leest. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult. Planners om het schooljaar gestructureerd te starten. Foto kombuispraat arnoldw. Webshop. Tekst aan een afbeelding toevoegen met pinwords. Ideeënmaker je notitieboekje als goudmijn. Foto users skynet be. Quote mindful leven tijd nemen voor jezelf is een keuze. Planners om het schooljaar gestructureerd te starten. Het schrijven van een betoog ppt download. Beste ideeën over bruiloft zinnen op pinterest paar. Webshop. Beste afbeeldingen van raadslui concept content. Beste ideeën over grappige geboorte op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.