Een nare ziekte citaten citaten pot van citaten. Mijn chronische ziekte is onzichtbaar niet verzonnen verken je. Nicolas berdjajev ziekte ontmaskert de mens ze brengt zowel zijn. Ziekte citaten citaten pagina pot van citaten. Instagram citaten 圖片,視頻下載 twgram. Een vreemd en onnatuurlijk citaten citaten pot van citaten. Vraag niet wat voor ziekte iemand heeft maar liever wat voor. Leven geen verzekering vincent stuer kanker wat ná de ziekte. Citaten van osho over aids. Ziekte. Ik wil naar huis dementie ik vindt het zo n onterende ziekte. Adriaan roland holst het leven is de enige ziekte waar wij allen. Ziekte citaten en wijsheden citaten. De ziekte citaten citaten pagina pot van citaten. Tennessee williams mislukking een erg besmettelijke ziekte.

Mijn chronische ziekte is onzichtbaar niet verzonnen verken je. Jan jansen easybranches quotes nieuwsgierigheid is een ziekte. Bol de ziekte van kortjakje mira feticu. Afbeeldingsresultaat voor kankerpatiënt bezoeken met ziekte. Arnon grunberg u de man zonder ziekte de lezersvriend. De ziekte komt te post citaten citaten pagina pot van. Terug dringen van ziekte vezuim de maandag afschaffen. Zon nebloem gedachten citaten gevoelens krabbeltjes nadenkertjes. Van gogh museum komt met tentoonstelling over ziekte schilder. Ziekte is een soort vroege ouderdom zij doet ons de broosheid van. Inspirerende citaten over corruptie en transparantie in het. Citaten ter bemoediging youtube. Afbeeldingsresultaat voor sterkte wensen bij ziekte beterschap. Leven met sjogren u view topic tegeltjes wijsheid citaten. Inspirerende citaten over corruptie en transparantie in het.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.