Van griet en david onze reisverhalen. Vijf bommenwerpers over zonsondergang stock foto. Fonds d écran pour ordinateur gratuits. Zonsondergang over de oceaan stock foto afbeelding. Opoffering in onze maatschappij geeft voldoening en profijt. Mooie spreuken pinterest. De waal bij echteld vanaf prins willem alexanderbrug. Beste zonsondergang citaten op pinterest cloud. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Wijsheden ontvangen per e mail. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Berlijn in de zomer mijn favoriete zomertips. Mooie zonsondergang over nederlandse windmolen door rivier. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Heldere zonsondergang over het overzees stock afbeelding.

De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Beste ideeën over zonsondergang schilderijen op pinterest. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste ideeën over bloem citaten op pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Zonsondergang over overzees stock afbeelding. Zonsondergang archives jan hof fotografie. Dramatische roze zonsondergang over moeras stock. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Romantisch romantiek zee strand zonsondergang liefde. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste ideeën over worden citaten op pinterest.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.