Citaten over de zon u spreuken aforismen en oneliners over. Abstracte zonsondergang met citaat stockfoto s rechtenvrije. Literaire citaten over sensationele zonsondergangen. George berkeley citaten citaten pagina pot van citaten. Citaten over zon aforismen citeert de grote. Citaten. Literaire citaten over sensationele zonsondergangen. Literaire citaten over sensationele zonsondergangen. Citaten over u aforismen citeert de grote. Citaten stockfoto s afbeeldingen en vectoren stockfresh. Literaire citaten over sensationele zonsondergangen. Zinnen en citaten over de zonsondergang aforisticamente. Vierkante wazig blauwe achtergrond zonsondergang zee en palm. Verbazingwekkende en wijze citaten over de zonsondergang. Charles darwin citaten citaten pot van citaten.

Zonsondergang op de strabrechtse heide. Van zonsondergang tot in het donker. Z citaten z. Spreuken over de zon hét zingevingsplatform met wijsheden. Prachtige citaten over vergeving u verken je geest. Pin van v van op quotes citaten leuke quotes en reizen. Literaire citaten over sensationele zonsondergangen. Strand citaten cadeaus zazzle be. Bob dylan citaten op canvas inspirerende quote motiverende etsy. Fotobehang zonsondergang bij het water wall art. Arabisch spreekwoord citaten en quotes. Schilderij wandelen op de zonsondergang dieren afrikaanse. Zonsondergang en zonsopgang duur van daglicht uren. Zonsondergang citaten en wijsheden citaten. Schilderij zonsondergang zee landschappen schilderijen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)