Werkdruk smoezen van naar werkplezier pinterest. Teamwork volgens de minions. Wijsheid plezieropjewerk we. Beste afbeeldingen van openheid open mond de maan. Gastvrijheid is v├│├│r het inschenken eerst aandacht. Sfeerverslag april vonkelen. Quotes gastvrijheid in bedrijf. Pinwords spreuken en gezegdes pinterest. Beste communicatie citaten op pinterest. Quote p hospitality pinterest bedrijf en spreuken. Wat mensen over je zeggen zegt meer hun eigen. Pinwords spreuken en gezegdes pinterest. Jaloezie een goede raadgever verhelder talent. Sfeerverslag april vonkelen. Kaartspellen voor training coaching management.

Spreuk ik ben niet perfecd wat is daar mis mee. De weg naar een leeg hoofd en vol hart loesje. Beste idee├źn over positieve citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van reactiespreukjes humorcitaten. Kaartspellen voor training coaching management. Sfeerverslag april vonkelen. Wil je snel gaan ga alleen ver komen samen. Quotes gastvrijheid in bedrijf. Heeft lsltn een bepaald doel jawel het idee was en is. Best van werkdruk naar werkplezier images on pinterest. Ik vind jou een super leuk mens repin weightwatchers. Beste afbeeldingen van werkplezier life hacks. Best werkplezier images on pinterest inspiration. Beste afbeeldingen van werkplezier life hacks. Best van werkdruk naar werkplezier images on pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: