Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Hk geld download. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Leven worden citaten pot van. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Hk geld download. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Hk geld download.

Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Geld is citaten pot van. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Beste afbeeldingen van geld en gevoel banksy. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Leonard lauder citaten aforismen citeert de grote. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.