Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis. Hk geld download. Leonard lauder citaten aforismen citeert de grote. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Leven worden citaten pot van. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Beste afbeeldingen van geld en gevoel banksy. Geld is citaten pot van. Hk geld download. Grappig geld citaten op pinterest grappige.

Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Hk geld download. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]