Abc der zonen uitspraken pinterest teksten citaten. Beste ideeën over vader zoon citaten op pinterest. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Moeders ik hou van je teksten pinterest mamá. Gedicht gedichten mother quotes i love my daughter en mom. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Pin op huiselijk geluk. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Tekst moederdag bing afbeeldingen quotes prentjes. Baby boy growing up quotes quotesgram. Gave tekst even verzinnen hoe ik hem precies wil hebben. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest.

Meer dan vader zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over vader zoon citaten op pinterest. Pin van anita vos op mooie teksten. Pin van gerrie foolen op spreuken pinterest zonen. The writer words pinterest letter board quotes en. Jouw liedje claudia de breij leuke letters pinterest. Pin van marjan schuring op teksten pinterest gedichten. Guardian angel pap querido papa frases en amor. Beste ideeën over kleinzoon citaten op pinterest. Pin van frits f g westenbrink op in loving memory. Mother daughter moeder en dochter pinterest. Pin van orcilia op citaten sad poems mother child en. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Citaten zonen beste ideeën over zoon op pinterest. Pin van katia vanwaeyenberge op.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.