Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Om oliviamunn twitter. Albert einstein uitvinder relativiteitstheorie. Beste afbeeldingen van quotes beroemde citaten. Favoriete quotes en citaten none of the above gtaforum. Beste ideeën over intelligente citaten op pinterest. Quotes kenniscentrum verrijkend onderwijs. Evolutie en natuurkunde. De wereld gaat aan journalisten ten onder klean. Jeff s power point presentation albert einstein citaten. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Solitude citaten van albert einstein. Uitspraken quotes en citaten van albert einstein. Tokoh dunia yang berhasil sukses setelah alami banyak. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest.

Solitude citaten van albert einstein. Business intelligence ict van hoogweide. De zogenoemde tip s van dag. Einstein geniale citaten over het leven historianet. Albert einstein citaten pot van. Meer dan verbeelding citaten op pinterest. Albert einstein citaten aforismen citeert de grote. Topic citaten pagina ffi nederlandstalig. Albert einstein sprueche nachdenkliches pinterest. Schattige ideeën over huwelijks humor op pinterest. Beste ideeën over doen alsof citaten op pinterest. Solitude. Albert einstein quotes citaten. De beste citaten quotes spreuken uitspraken.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.