De mooiste kaftans en kimono s voor zomer. Hot deze zomer de kimono. Kimono strand koop goedkope loten van. Witte tenderness zomer kimono badjas een ideale. Witte tenderness zomer kimono badjas een ideale. Rebelle vlotte kimono badjas roze en sportieve. De mooiste kaftans en kimono s voor zomer. Musthave zomer kimono kleding. Lange badjassen promotie winkel voor promoties. Korte badjassen koop goedkope loten van. Hot deze zomer de kimono. Zomer strand vrouwen print chiffon blouse bloemen kimono. Badjas in kimono model voor de sportieve man gratis. Zongke dragon kimono vest mannen zomer lange. Haakpatroon zomer kimono haakinformatie.

Kimono zomer modemusthaves we are travellers. Beste ideeën over hippie stijl zomer op pinterest. Online kopen wholesale korte kimono jurk uit china. Met de kimono zomer in someday is today. Badjas in kimono model voor de sportieve man gratis. Lange satijnen kimono roze i pimkie. Badjas in kimono model voor de sportieve man gratis. Modetrend zomer de kimono. Chinese zomer kimono rood lang. Mouwloze kimono met franjes gebroken wit e a.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.