Die besten zombie kunst ideen auf pinterest. Die besten rob zombie kunst ideen auf pinterest. Pin van k freek op feminist equality pinterest leuke. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Marijketekent typhography pinterest teksten. Beste ideeën over zombie citaten op pinterest. Die besten zombie kunst ideen auf pinterest skelett. Psalm prophetic art pinterest bijbel god en psalmen. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Favorite zombie pinterest dunkle kunst. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over citaat posters op pinterest. Beste afbeeldingen van zombie apocalypse. Citaten lauren sart. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest.

Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Die besten rob zombie kunst ideen auf pinterest. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Bloemenquote mooiwatbloemendoen handbrushing. Die besten zombie wallpaper ideen auf pinterest. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Little bugger untitled pinterest gruselig. Die besten ideen zu zombie kunst auf pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.