Little bugger untitled pinterest gruselig. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over zombie citaten op pinterest. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Favorite zombie pinterest dunkle kunst. Die besten zombie kunst ideen auf pinterest skelett. Psalm prophetic art pinterest bijbel god en psalmen. Die besten zombie kunst ideen auf pinterest. Citaten lauren sart. Die besten ideen zu zombie kunst auf pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Die besten zombie wallpaper ideen auf pinterest.

Beste afbeeldingen van zombie apocalypse. Pin van k freek op feminist equality pinterest leuke. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Die besten rob zombie kunst ideen auf pinterest. Marijketekent typhography pinterest teksten. Beste ideeën over citaat posters op pinterest. Die besten rob zombie kunst ideen auf pinterest. Bloemenquote mooiwatbloemendoen handbrushing. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)