Hollandse meesters paul kooiker. Posts tagged as #citaat picdeer. Doom head 31 quotes lyssia in 2019 zombie movies best zombie. Persoonlijk archieven pagina 2 van 4 webgrrl. Vijf vragen aan regisseur viktor van der valk over zijn. Https: www.ambiance sticker.com nl gainsbourg muur xml. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder ditjes. Kleurposters wall art.nl. Encyclopedia croxhapox. Posts tagged as #citaat picdeer. Flatbush zombies tumblr camisado❤ in 2019 flatbush zombies. Ninja vs. zombies: shogun war! apps op google play. Wijn en cocktails op canvas wall art.nl. Keuken wall art.nl. Birgitta sundström jansdotter @zweedsekunst twitter.

Haai die een mens opet. Vergelijk prijzen op spaans art schilderijen online winkelen. Verbeelden van het onzichtbare sietske roorda art critic. Mariart32 #2 fotos afbeeldingen en stock fotografie 123rf. Sophie mckenzie wikipedia nederlands. Superhelden citaten t shirts online bestellen spreadshirt. Twynstra gudde linkedin. Turnen kaarten zazzle.be. Turnen kaarten zazzle.be. Boekenzoeker 12 15. Regardselles espace 14e art tentoonstelling : fotos out.be. Astrid van rijn beeldend kunstenaar. Aan wie behoort het zwarte leed toe? u2013 de groene amsterdammer. Okimono lookbook. Darkness #evil #quote quotes scary movies rob zombie horror.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)