Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Pin van nancy cartuyvels op handlettering caligrafía. Pin van gerda bijl op teksten complimenten en geslaagd. Citaten kunst terbaru pin van k freek op feminist. Wreath handlettering pinterest. Pin van krijtstift instagram op ideeën verjaardag. Pin van elizabethe gustafson op quotes citat konst en. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Pin van esmée op quotes. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Cactus handlettering pinterest dibujos cuadernos en. Mooi café stijl pinterest. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Pin van ༺ღ aηιтα ღ༻ op Ƙєєρ Ƈαℓм ° ´¨` ღ pinterest 考え方.

Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Citaten kunst free beste op canvas pinterest. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Nizar qabbani poems poesía. Good morning harley davidson pinterest motorrad. Pin van monique zuuring op quotes pinterest mooie. Citaten en spreuken over kunst. Nooit meer hier maar altijd bij ons kaarten pinterest. Pin van pascale schutte op quote pinterest frases. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.