Best images about posters citaten quotes on. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Pasen dat is toch als de pepernoten weer in winkel. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Wat is er fijner met pasen dan eieren ophangen en jezus. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen eoi beste ideeën over chocolade op. Citaten pasen lucu vandaag is het lente geniet mooie. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Kerstkaart een heel nieuw jaar opdreef pinterest. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Citaten pasen eoi beste ideeën over chocolade op. Leven toon hermans dichter pinterest.

Citaten pasen lucu vandaag is het lente geniet mooie. Citaten pasen pasiennya hallo motiverende. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Bemoediging spreuken handlettering teksten. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen pasiennya hallo motiverende. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Citaten pasen eoi beste ideeën over chocolade op. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: