Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Best images about posters citaten quotes on. Pasen ja duh eieren leeftijd oud zoeken humor. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Vector set hand belettering met zomer motiverende zinnen. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok.

Best images about posters citaten quotes on. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Goede vrijdag stille zaterdag pasen christelijke. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.