Ter cuu20ac:r.u20ac. Gemeentelijke ombudsman den haag jaarverslag 2014. De 71 beste afbeelding van glow in the dark uit 2013 glow bangle. Zeilen @zeilen magazine twitter. Entstehungsgeschichte des roten kreuzes und der genfer konvention. Ogen die zien : juli 2016. Delpher tijdschriften nederland 1885 [volgno 1]. Collectie: interieurideeën verzameld door marielle17 op welke.nl. 9 beste afbeeldingen van ideetjes in 2019 tutorials abstract art. 1994 09 29 by redactie univers issuu. 13 beste afbeeldingen van haken yarns crochet bags en eating clean. Murder old movies mp3 songs. A. van iseghem. A. van iseghem. De 71 beste afbeelding van glow in the dark uit 2013 glow bangle.

9 beste afbeeldingen van vlog wouter de heij this or that. Untitled. Ogen die zien : juli 2016. De 9 beste afbeelding van baby producten uit 2014 baby products. Unicorn girls koop goedkope unicorn girls loten van chinese unicorn. Delpher tijdschriften rechtsgeleerd magazijn; tijdschrift voor. Pirmin blaak vlamt weer in het doel en is trots op mink hockey.nl. Ploum lo.dder .. pnncen. Hd koptelefoon geavanceerde koptelefoons sony nl. Delpher tijdschriften militaire spectator; tijdschrift voor het. Collectie: interieurideeën verzameld door marielle17 op welke.nl. Si realmente los amas ¿por qué pagas por su sufrimiento? vegan. Pdf hosted at the radboud repository of the radboud university nijmegen. A. van iseghem. Delpher tijdschriften rechtsgeleerd magazijn; tijdschrift voor.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.