Mijn kind citaten moeder pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Spirituele kerstwensen. Gedichten spreuken en citaten. De mooiste voornemens ever gedicht collega s. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest. Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Spreuken nieuwjaarswensen en gezegden met citaten nieuwjaar. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Meer dan originele citaten op pinterest en. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Gelukkig nieuwjaar tekstbureau van ginneken.

Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Fijne eerste kerstdag speciale dag pinterest kerst. Nieuwjaars wensen teksten pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on. Varia spreuken gebuurtekringvzw. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Wees dankbaar tijd voor bezinning en nieuwe start. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Goedemiddag spiritueel pinterest gedichten. Wens kerst nieuwjaarskaart inspiration pinterest. Een verzameling sterren nieuwjaarsgroet teksten. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Grappige kerst en nieuwjaarswensen google zoeken.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.