Spreuken spirituele teksten. Kerstkaarten prettige kerstdagen gelukkig nieuwjaar bomen. Negen ideeën die je in een kerstkaart kunt schrijven albelli. Kerstwensen elisabeth pastoralezorg be. Hand getrokken vector belettering we wensen u een vrolijk. Powerpoints rian kerst en nieuwjaarskaart. Grappige kerst teksten schets mijzelf meer citaten pensioen lekker. Koop laag geprijsde dutch set partijen u groothandel dutch galerij. Nostalgische boom kerstmis en nieuwjaar sneeuwvlokken u stockfoto. Bol mijn beste wensen majke jongen boeken. Feestdagen en kerst spreuken hét zingevingsplatform met. Grappige kerst teksten schets mijzelf meer citaten pensioen lekker. Hand getrokken vector letters geloof in de magie van kerstmis. Vrolijke kerstmis gelukkig nieuwjaar wenskaart vakantie overzicht. Kris gelaude kerst en nieuwjaar birthday wishes kerst ideeën.

Kerst en nieuwjaarswens van gemert groep. Solitude citaten over nieuwjaar. Seizoenen wenskaart gouden hand getekende letters ideaal voor. Citaten archives juf inger. Kris gelaude kerst en nieuwjaar. Merry christmas gouden decoratie hand getekende kalligrafie gouden. Bijbelteksten kerst dagelijksebroodkruimels. Teksten met wensen voor kerst en nieuwjaar kerstwensen kerst. Afbeeldingsresultaat voor tekst nieuwjaarskaart spreuken kerst. Leuke kerst krans met citaat download gratis vectorkunst en. Kerstwensen elisabeth pastoralezorg be. Milu herten gelukkig nieuwjaar citaat kerst decoratieve home. Mooi gezegd over kerst en zo ziezózon. Kris gelaude kerst en nieuwjaar. Bijbelteksten oud en nieuwjaar dagelijksebroodkruimels.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.