Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over huwelijks. Verstuur een kaart zoals quot kerst nieuwjaar per post als. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Afbeeldingsresultaat voor kerst nieuwjaarswensen. Grappige kerst en nieuwjaarswensen google zoeken. Spreuken nieuwjaarswensen en gezegden met citaten nieuwjaar. Weer terug plusser. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Korte gedichtjes voor kerstkaarten kerstmis nieuwjaar. Spiritueel leven quote van boeddha hét. Muzikale nieuwjaarswens gedichtenbundel pinterest. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten.

Spreuken voor kerstgedichten met citaten en gezegden. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Best teksten voor kerst en nieuwjaar images on. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Nieuwjaar handletteren seizoenen nieuws en. Ecard nieuwjaar en veel geluk wensen hét. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Wens kerst nieuwjaarskaart inspiration pinterest. Kerstmis en nieuwjaar belettering citaten — stockvector. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Pin van chantal heus op kerst nieuwjaars tekstjes.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.