Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten en wijze woorden uit de islam je kunt leven. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam zie het goede in. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Best dutch quotes ideas on pinterest toon hermans. Citaten over stilte spirituele teksten.

Citaten en wijze woorden uit de islam november. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. “ik verwijder zwart van is met positieve citaten uit de. Citaten en wijze woorden uit de islam juli. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam mei. Trefzekere citaten uit de psychiater en het meisje.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.