De paterlina s. Haïti heeft ook talent thomas godsdienstonderwijs be. Pin van blondje op gaaks citaten mooie citaten en. Haïti heeft ook talent thomas godsdienstonderwijs be. Duizend schitterende zonnen boekreviews. De nieuwe boekhandel filmpjes foto s en archief. Jp ekker wat is de wat maar waarom. De paterlina s. Lectuurtaak nederlands de vliegeraar. Haïti heeft ook talent thomas godsdienstonderwijs be. Wat de dag verschuldigd is aan de nacht boekreviews. De vliegeraar de bezige bij. Boekenliefde latest photos and videos instogrampro. Bol het groot citatenboek van de ste eeuw gerd de ley. De standaard.

Bol het huis van de moskee ebook kader abdolah. Ik wilde mijn ontwerp een donker effect geven dit heb ik. De paterlina s. De vier jaargetijden boekreviews. De boekenkast van kees van der staaij speelsheid en diepgang. De paterlina s. Afghanistan archieven jaap van de kamp. Lezenisleuk paylaşımları picgarden. De boekenzolder april. Lectuurtaak nederlands de vliegeraar. De boekenkast van kees van der staaij speelsheid en diepgang. Beste afbeeldingen van de vliegeraar in thoughts. De collectie van collectioneren nieuwe stijl pdf. Lectuurtaak nederlands de vliegeraar. Bol happinez spirituele scheurkalender.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.