Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Citaten en wijze woorden uit de islam maart. Citaten en wijze woorden uit de islam goede daad. Citaten en wijze woorden uit de islam voorbestemming. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten uit engels pippi langkous spreuken quotes studio. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam degene die wil. De citaten van voorraad stock foto afbeelding. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is vol kansen.

Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Citaten en wijze woorden uit de islam elhamdoelilleh. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam verbeter jezelf. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam lees dit als je. Citaten uit xi beste ideeën over eerlijkheid op. Citaten en wijze woorden uit de islam mei. Citaten en wijze woorden uit de islam shaytaan zal zeggen. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.