Best images about islamitische quotes nederlands on. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam november. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam november. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam smeekbedes voor je. Citaten en wijze woorden uit de islam. Spirituele kerst citaten uit de handreiking voor. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn.

Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. “ik verwijder zwart van is met positieve citaten uit de. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam gierigheid. Citaten en wijze woorden uit de islam oktober. Citaten en wijze woorden uit de islam mei. Best dutch quotes ideas on pinterest toon hermans. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Citaten uit de confessio fraternitatis rc belijdenis van. Citaten en wijze woorden uit de islam zie het goede in. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam jaloezie. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.