Beste ideeën over knuffel citaten op pinterest hugs. Koffieverslaving dat je het koffieapparaat enthousiaster. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Koffie nemen met u belettering — stockvector. Koffie rumag pinterest grappige citaten en. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Beste afbeeldingen van citaten grappige. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor niks moet niksen mag handletter. Koffie words pinterest teksten en citaten. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige.

Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Quotes die bewijzen dat koffie heilig is moodboard. Gedicht voor geboorte meisje quotes pinterest. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Beste ideeën over motiverende afbeeldingen op. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. True rumag quotes pinterest koffie spreuken en. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Beste ideeën over thee citaten op pinterest theetijd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.