Een nieuw begin ik wens je geweldig mooi jaar. Afbeeldingsresultaat voor niks moet niksen mag handletter. Rumag tekst pinterest citaten spreuken en grappig. Dicht erbij koffie pinterest. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Citaten koffie english het dna invite topic oneplus page. Afbeeldingsresultaat voor versje over pinguin quotes. Thee of koffie tekst home coffee tea en. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Pin van anita linckens op rumag quotes pinterest palabras. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Reeks van koffie verwante typografie citaten over.

Pin van annelore janssens op quotes of my life pinterest. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Tekst collega s dag van het personeel spreuken quotes. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Best tea time quotes ideas on pinterest old. Koffie nemen met u belettering — stockvector. Koffie words pinterest teksten en citaten. Beste ideeën over welkom thuis teksten op pinterest. Wil jij de zon alvast aanzetten dan schenk ik zo. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over drank citaten op pinterest drinken.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)