Beste afbeeldingen van engelen in angels in heaven my. Engelen in de bijbel mijn website. De engelen citaten citaten pot van citaten. Citaten ingevingen. Wiel oehlen citaten aforismen citeert de grote gedachten. De engelen citaten citaten pot van citaten. Inspirerende citaten wijsheden quotes en uitspraken over relaties. Almar otten gevallen engelen recensie alles over boeken en. De engelen citaten citaten pot van citaten. Engelen citaten en wijsheden citaten. Kruisiging met vier engelen martin schongauer. Citaten over engel aforismen citeert de grote. De engelen citaten citaten pot van citaten. Bol engelen van het asfalt ineke holtwijk. Borderline personality disorder quotes engelen angels citaten.

Strand vlissingen the netherlands mooie citaten citaten. Citaten mijn website. Citaten en spreuken over engelen. Nikos kazantzakis citaten aforismen citeert de grote gedachten. Engelen citaten en wijsheden citaten. Gedichten paula hagenaars rust mooie gedichten citaten gedichten. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord kerknet. Mooie tekst engelen komen zijn er in verschillende vormen. Engelen in elburg bidden is een weg over gebed. Citaten mijn website. Website blik op film van jochem engelen boekhandel en bibliotheek. Korte gedichten over engelen delaclarissabetty site. U cik mis jeu d quotes de berichten en citaten om te vertellen dat. Citaten en spreuken over engelen. Citaten over stilte spirituele teksten.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.