Fijne zondag pinterest. Hoeveel ik van je hou lost contact geen. Spreuken spirituele teksten. Fijn weekend tekst pinterest engelen spreuken en. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Spirituele citaten voor maart dagelijkse gedachten uit. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Pin van ankie steijn op spreuken en gedichten. Beste ideeën over engel citaten op pinterest hemelen. Citaat van ingspire laat achter je wat was gaan. Meer dan ideeën over engelen op pinterest engel. Beste engel citaten op pinterest hemelen. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Bram vermeulen gedichten verdrietige eenzaam alleen. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest.

Beste ideeën over engel citaten op pinterest. De weg van hoofd naar hart be blissed. Mooie spirituele spreuken plaatjes spiritualiteit. Als je niets van iemand verwacht dan is alles wat. Spreuken spirituele teksten. Citaat loslaten wat wij in het leven niet kunnen. Gerard lenting engelen pagina. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over engel citaten op pinterest hemelen. Beste engel citaten op pinterest hemelen. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer. Afbeeldingen spreuken en gedichten xj belbin.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.