Beste ideeën over engel citaten op pinterest hemelen. Engelen in elburg bidden is een weg over gebed. Beste ideeën over werk motiverende quotes op pinterest. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Rouw is rauw gedicht verlies troostgeschenk. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Meer dan ideeën over grappig moeder teksten op. Beste engel citaten op pinterest hemelen. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Als je niets van iemand verwacht dan is alles wat. De weg van hoofd naar hart be blissed.

Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Beste engel citaten op pinterest hemelen. Oude gedichtjes en versjes google zoeken gezegden. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Meer dan ideeën over engelen op pinterest engel. Liefde goed gezegd pinterest teksten en. Afbeeldingen spreuken en gedichten xj belbin. Spirituele citaten voor maart dagelijkse gedachten uit. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beschermengel angels pinterest. Mooie spirituele spreuken plaatjes spiritualiteit. Beste ideeën over engel citaten op pinterest hemelen. Citaat tel wat je hebt niet mist.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: