Pareltjes moed citaten van vrouwen uit de reformatie. Vrouwen die citaten citaten pot van citaten. Sterke quotes om single vrouwen kracht te geven plekk singles. Internationale vrouwendag quotes van inspirerende vrouwen. Citaten over winkelen u stockvector lenaro. Vrouwen hebben citaten citaten pot van citaten. Citaten vrouwen online bestellen spreadshirt. Vrouwen kunnen omgaan citaten citaten pot van citaten. Vrouwendag sterke uitspraken van sterke vrouwen vriendenboeken. Om van de vrouwen te houden mag je ze niet kennen en om ze te. Isabel allende in opvallende citaten sterke vrouwen zijn geen. Deugdzame vrouwen citaten citaten pagina pot van citaten. Inspirerende quotes over geld van succesvolle vrouwen nl. Vrouwendag sterke uitspraken van sterke vrouwen vriendenboeken. Sterke quotes om single vrouwen kracht te geven plekk singles.

Citaten vrouwen online bestellen spreadshirt. Marie claire inspirerende quotes van krachtige vrouwen voor. Quotes die bewijzen dat vrouwen fantastisch zijn. Vrouwen citaten citaten pot van citaten. Vrouwen citaten en wijsheden citaten. Internationale vrouwendag quotes van inspirerende vrouwen. Citaten vrouwen online bestellen spreadshirt. Maak nooit ruzie met een vrouw kv citaten citaten over geluk. Lange afstand relatie gedichten voor haar met beelden ik mis je. Vrouwen zijn als citaten citaten pot van citaten. Vector design voor vrouwen tshirt met slogans en pictogrammen. Georges van acker citaten aforismen citeert de grote gedachten. De beste afbeelding van sterke vrouwen citaten uit. Citaten vrouwen online bestellen spreadshirt. Vrouwen hebben citaten citaten pot van citaten.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)