Beste afbeeldingen van bluffen voor vrouwen. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Seniorennet grappig of schattig vrouwen. Echte vrouw smileys citaten spreuken en teksten. Grappige citaten vrouwen een goede tekst over. Beste afbeeldingen over rumag op pinterest facebook. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Albertodesatattoo tatoeage ideeën pinterest. Pin van ankie sulkers op workout motivation pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Jaar getrouwd spreuken quotes of the day. Grappige citaten vrouwen een goede tekst over. Grappige citaten vrouwen een goede tekst over. Mannengriep erger dan vrouwengriep mamaplaats.

Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Pin van jessica meijs op curly quotes palabras en. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over uil citaten op pinterest uilen. Pin van linda klassen op drawn pictures pinterest. Inspiration de mooiste en liefste tattoos voor op. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor vrouwen humor spreuken vrouw. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Lieve vrouwen teksten spreuken en gedichten. Sterke vrouw poem spreuken citaten. Gezegden en spreuken quotes of the day. Mannen logica vrouwen humor pinterest vrouw.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.