Beste afbeeldingen over bluffen voor vrouwen op. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste citaten op pinterest blijf positief en. Beste afbeeldingen van bluffen voor vrouwen. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Best ideas about onafhankelijke vrouwen op pinterest. Beste ideeën over droevige citaten op pinterest. Felicitatie teksten huwelijk quotes of the day. Meer dan liefdadigheid citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over diepe gedachten op pinterest. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste bang zijn citaten op pinterest en.

Beste ruzie citaten op pinterest stoppen. Beste vrouwen kracht citaten op pinterest sterke. Beste ideeën over grappige citaten vrouwen op. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Beste fitness citaten vrouwen op pinterest probeer. Beste ideeën over hebzucht citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste ideeën over opbeurende citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten door vrouwen op pinterest. Beste ideeën over vrouwen kracht citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)