Beste ideeën over sarcastische humor op pinterest. Beste ideeën over fijne feestdagen op pinterest. Pin de carla van den assem en tekst pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Leuke spreuk volg je hart want dat klopt. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on. Best gedichten en mooie teksten images on pinterest. Jalien cozy living fijn weekend. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van aanmoediging christelijke. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar…. Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten.

Mooie spreuk over vriendshap. Inzicht gun jezelf rust een ander trapt voor jouw niet. N whatsapp chats. De beste en meest romantische whatsapp gesprekken cute. Inspirerende spreuk een rijk leven is verzameling. Beste ideeën over donderdag humor op pinterest. Mooi mareiki. Ik haat je rumag quotes pinterest. Meer dan afbeeldingen over spreuken geluk geven op. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Rumag pinterest te grappig teksten en. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Beste afbeeldingen van rumag citaten grappige. Pin van mirte pouwels op whatsapp dingen pinterest. Rumag funny pinterest teksten citaten en spreuken.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)