Ik haat je rumag quotes pinterest. Spreuk je hoeft niet prettig gestoord te zijn om mijn. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Beste ideeën over sarcastische humor op pinterest. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Beroemd harde teksten over het leven qw belbin. Best gedichten en mooie teksten images on pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Beste ideeën over dankbaarheid op pinterest gelukkig. Pin de carla van den assem en tekst pinterest. Citaten « appevent als je voor apps bent. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen humor.

Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar…. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. N whatsapp chats. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Inzicht gun jezelf rust een ander trapt voor jouw niet. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Afbeeldingsresultaat voor whatsapp grapjes grappige. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Beste afbeeldingen van rumag citaten grappige. Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.