Teixeira de pascoaes toekomst is dageraad van het. Citaten en wijze woorden uit de islam verleden heden toekomst. De toekomst en citaten pagina pot van. Marcus aurelius citaten pagina pot. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Meer dan nieuwe citaten op pinterest tagalog. De toekomst en citaten pagina pot van. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Bertus aafjes citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Tryon edwards citaten aforismen citeert de grote. De toekomst ziet citaten pot van. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote.

De toekomst ziet citaten pot van. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Toekomst treffende citaten van puriteinen boekhandel en. Kamagurka citaten aforismen citeert de grote gedachten. Spreuken spirituele teksten. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Denis diderot het heden is zwanger van de toekomst. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Anton van duinkerken citaten aforismen citeert de grote.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.