Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol citaten aforismen cees buddingh. Marten toonder boeken over. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Als je te vroeg klaarkomt moet wat later beginnen en. Bol citaten van poeh en zijn vrienden a milne. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Quote van de week tekstbureau ginneken. Bol inspirerende business citaten merkloos. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Twintigduizend citaten door s w f margadant gebonden. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Best citaten over boeken images on pinterest library. Beste ideeën over citaten lezen alleen op pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)