Pin by adelynn hall on basketball basketbal sport motivatie sport. Je speelt om te winnen het spel muur sticker. herm edwards etsy. Beste motievencitaten sportcitaten motievencitaten vector. Marc lammers officiële website. 35 hobbies for women herinterest.com. Aanpasbaar eenvoudig lente trui met capuchon pantalon kostuums sport. 35 hobbies for women herinterest.com. Best 902 cool quotes for boys hd wallpaper. Gym muurtattoo sport citaten de body behaalt wat de geest gelooft. Het lijf is een groot verstand een veelheid met zin een oorlog en. 16 most inspiring sportcitaten images exercise workouts gym. How are you pushing yourself? #contessaquotes inspiration & quotes. 15 roligaste sportcitaten genom tiderna u2013 minns du dessa? nuntium.se. Voetbal in belgië boeken & strips 2dehands.be. 16 things all field hockey players understand.

Motivationele sport decor sport citaten decor sport etsy. Volleyball sayings #volleyball #sayings #quotes #sports volleybal. Volleyball pictures volleybal volleybal en foto. Boek de woordspeler 400 grappige en markante sportcitaten a. 10k truth sports quotes. Pin van ingrid op play golf 골프 스포츠 en 배우기. Schaatsen kunst aan de muur kunst aan de muur citaten etsy. Boek de woordspeler 400 grappige en markante sportcitaten a. 47 funny memes to keep you going gallery ebaums world. 23 klassiska citat zlatan levererat göteborgs posten fotboll. Els de schepper citaten aforismen citeert de grote gedachten. Live simple studio home facebook. Poster foto lizard of gaudi koop op europosters.be. Frank bulcaen maakt tweede sportcitatenboek kortrijk het nieuwsblad. Soccer training improving your shooting quotes : : pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)