Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Beste afbeeldingen over handball op pinterest. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Johan cruijff vivier citaten pinterest. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Personalized lacrosse gift gifts. Lulalax knows you can succeed — ponytail or not. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op.

Beste afbeeldingen van vriendschap quotes citaten. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Johan cruijff leuke en mooie spreuken pinterest. Beste afbeeldingen van estahome college. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van vriendschap quotes citaten. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Meer dan voetbal citaten op pinterest. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.