Tao van poeh deze 15 uitspraken geven je een andere kijk op het leven. Onderschat mij niet. training intuïtie & workshops voor. 7 geweldige citaten van seneca. Levenskunst het leven is helemaal niet kort volgens seneca. Spreuken en citaten over compassie het thema van de maand van de. 25 citaten over leiderschap de valk leadership company. Friedrich nietzsche 1844 1900 duitse filosoof. Pin by arie vriezema on boeddha citaten filosofische citaten. René descartes de franse filosoof die de grondslag legde voor het. 25 levenswijsheden van dichter filosoof en kunstenaar kahlil gibran. Vijf citaten over het lijden van epictetus verken je geest. Spreuken over succes hét zingevingsplatform met wijsheden. 25 citaten over coaching die je moet kennen bewezen effect. 63 citaten van of quotes van albert einstein. gevleugelde woorden onu2026. Boekwinkeltjes.nl raay rob van samensteller wat heet mooi.

Pin van luc buyle op inspirerende spreuken citaten teksten en. Voltaire wikipedia. 8 inspirerende citaten van carl gustav jung de jonge psycholoog. Bol.com grote denkers over grote dingen hans alderliesten. Geluk citaten en wijsheden citaten.net. Boek: de filosofie van emmanuel levinas in haar samenhang verklaard. Leven citaten en wijsheden citaten.net. Lammert kamphuis is filosoof en werkt als spreker en schrijver. Een flamboyant filosoof bruzz. Filosofische uitspraken en diepzinnige spreuken spreukenengezegdes.nl. Leven citaten en wijsheden citaten.net. Filosofen zijn citaten 6658 citaten pot van citaten. 50 life quotes from famous philosophers to inspire and motivate you. Twijfelaars gezocht! the school of life amsterdam. Daniel klein: als je oud bent kun je eindelijk weer spelen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]