Citaten quotes nicoleplantius. Filosofische citaten leven en wijze woorden uit. Stilte spirituele teksten. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Voor amusement staat een ieder paraat onplezierige. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Meer dan beroemde franse citaten op pinterest. Filosofische citaten dood wijsheden voor een gelukkig. Beste leven veranderen citaten op pinterest gelukkig. Filosofische citaten leven genoeg wijze spreuken over het. Ingspire quote als je kijkt naar wat er altijd was. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Spiritueel leven quote van boeddha hét. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel.

Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Leven in poëzie achter de wolken mijn hoofd. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden. Vaak wijze spreuken over het leven sw blessingbox. Wij zijn ook niet vlekkeloos in het dagelijkse leven. Voor amusement staat een ieder paraat onplezierige. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Pin van kimberly op vriendschap quotes friendship. Socrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Link pagina esoterie mijn spirituele. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Inspiratie. Citaten en wijze woorden uit de islam maart. Thich nhat hanh lach haal adem en neem de tijd hét.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.