Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beginnen citaten pot van. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Woorden die raken gedicht keuzes verdriet. Johann wolfgang von goethe citaten aforismen citeert de. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Voor amusement staat een ieder paraat onplezierige. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Einstein is een onuitputtelijke maar verkeerde bron van.

Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Ghandi citaten. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Ouder worden is vernieuwend mensenmens. Arthur japin citaten aforismen citeert de grote. Je verloren krankzinnig en wanhopig voelen behoort net. Pin van paula prevoo op quotes pinterest tekst citaten. Jan slauerhoff citaten aforismen citeert de grote. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Keywords filosofische teksten over het leven and tags. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over leef het leven citaten op pinterest. Keywords filosofische teksten over het leven and tags. Wijsheid wanneer je praat herhaal alleen wat al.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.