De beste afbeelding van citaten uit dutch quotes. De beste afbeelding van citaten uit dutch quotes. Zombie zombie halloween decor the walking dead zombie desktop sign. Hallo herfst lettering vector gratis download. Herfst achtergrond banners download gratis vectorkunst en andere. De beste afbeelding van citaten uit dutch quotes. Herfst achtergrond banners download gratis vectorkunst en andere. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder ditjes. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder ditjes. Zombies u das musical disney quotes zombie disney zombie. Cartoon drie zombie voor het enge huis vector premium download. Herfst eten vectoren illustraties en clipart rf. Liefde citaten mokken zazzle be. Mystica road tennessee btube paths herfst landschap natuur. Papieren sticker op een stijlvolle achtergrond zombie vrouw.

Herfst achtergrond banners download gratis vectorkunst en andere. Liefde citaten mokken zazzle be. Liefde citaten mokken zazzle be. Liefde citaten mokken zazzle be. Hallo herfst lettering vector gratis download. De beste afbeelding van citaten uit dutch quotes. Herfst eten vectoren illustraties en clipart rf. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder ditjes. Liefde citaten mokken zazzle be. Trespassers will be eaten by zombies metal garden yard sign free.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.