Beste ideeën over gefeliciteerd op pinterest. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over kleinzoon citaten op pinterest. Beste ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Beste ideeën over herdenken vader op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Zoom cw verse quot never forget i am the fastest man alive. Beste ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Nike air zoom structure dames. Zoom icon free large business icons softicons. Beste ideeën over grappige plaatjes op pinterest. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Nike zoom winflo dark grey soar white black zappos.

Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Zoom in out serie quot al borda de la locura. The flash teorias sobre a origem do zoom zero youtube. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op pinterest. Nike womens air zoom pegasus shield black metallic. Nike zoom speed tr zappos free shipping both ways. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Nike zoom all out low laufschuhe damen bordeaux. Psd icônes de zoom loupe télécharger gratuitement. Beste ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Zoom in clip art free vector. Beste ideeën over vriendschap citaten op.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.