Geboortekaartje spiegel gefeliciteerd met jullie zoon. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Mijn zoon love pinterest spreuken citaten kinderen. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Pin van anita vos op mooie teksten. Citaten zoon susu meer dan vader op. Meer dan vader zoon citaten op pinterest. Beste zoon citaten op pinterest zonen dochter. Ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Beroemd moeder zoon quotes qu belbin. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag.

Citaten zoon win rearrange live tile groups on start. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Beste ideeën over verjaardag zoon op pinterest. Top leuke moederdag quotes. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Broer en zus teksten pinterest zussen. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Citaten zoon win rearrange live tile groups on start. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over vader zoon citaten alleen op. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.