Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Kennis macht samenwerking kracht citaten pinterest. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Beste ideeën over trotse citaten op pinterest. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het.

Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Meer dan gezegden over het leven op pinterest. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over trotse citaten op pinterest. Grappige citaten over grappen. Beste citaten over dankbaarheid op pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Rinus ferdinandusse citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over trotse citaten op pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Spreuken spirituele teksten.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)