Juf from hell ank uit luizenmoeder twittert hilarische. Redenen waarom juf ank uit de luizenmoeder zo. Juf ank uit populaire de luizenmoeder ilse óók met. Notitieboekset a de luizenmoeder. Juf ank wil de televizierring winnen ditjes datjes. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder. Bol tegeltje juf ank hallo allemaal wat fijn dat je. Leuk nieuws voor serie de luizenmoeder en het lied. Notitieboek a dat vinden wij niet raar luizenmoeder. Redenen waarom juf ank uit de luizenmoeder zo. Notitieboek a niemand zwaait meer luizenmoeder. Een quote van juf ank quotes pinterest teksten. Notitieboek a stamp met je voeten luizenmoeder. Best juf ank images on pinterest. Directeur anton in de luizenmoeder tv series i love.

De liefste en beste momenten van juf ank uit. Zoekresultaten voor ‘luizenmoeder. Zoekresultaten voor ‘luizenmoeder. De tegeltjeswijsheden van ank en anton. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder. Moet je volgen juf ank van de luizenmoeder zit op twitter. Tegel juf ank zie ik eruit alsof humor heb. We moeten haar voorlopig missen dus nog een keer de. Kijkrecord luizenmoeder terwijl juf ank bang was dat. De luizenmoeder met juf ank als ster tv series i love. De luizenmoeder quote. Vind ik leuks reacties juf ank op. De luizenmoeder blijkt toch nep nieuwspaal. Suffe schooldirecteur anton en passief agressieve juf ank. Juf ank dat vinden wij alleen maar heel bijzonder topwijs.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: