De liefste en beste momenten van juf ank uit de luizenmoeder. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder ditjes. De luizenmoeder met juf ank als ster tv series i love t. Genieten de allerleukste uitspraken van juf ank uit de luizenmoeder. Hilarisch uitspraken van juf ank op tegels en mokken bij fame. Tenenkrommende uitspraken van juf en meester à la juf ank uit. Hallo allemaal juf ank liedje youtube. Directeur anton in de luizenmoeder juf ank grappige teksten. Organisatie in de kleutergroep juf anke. Hilarisch uitspraken van juf ank op tegels en mokken bij fame. De luizenmoeder op z n vlaams wel een zingende juf maar de. Laatste nieuws over juf ank nieuwskoerier. Redenen waarom juf ank uit de luizenmoeder zo hilarisch is. Liedje van juf ank my own email. Redenen waarom juf ank uit de luizenmoeder zo hilarisch is.

Juf ank wie is juf ank en wat is de reden van haar succes juf. Tenenkrommende uitspraken van juf en meester à la juf ank uit. Kijkers hebben een nieuwe favoriete juf ank oneliner na de. Sensatie miljoen kijkers voor juf ank en participizza lees. Liedje van juf ank my own email. Hallo allemaal juf ank andre van duin ritchie. Jennifer showt pikante juf ank pannenlap en pia rouwt om overleden. De luizenmoeder met juf ank als ster mooi series. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder ditjes. Op een schaal van tot hoer juf ank citaten bedankt. Juf from hell ank uit luizenmoeder twittert hilarische oneliners. Mijn lieverlings idioot juf ank grappig citaten. Jufank tagged tweets and downloader twipu. Jufank tagged tweets and downloader twipu. De liefste en beste momenten van juf ank uit de luizenmoeder.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.