We moeten haar voorlopig missen dus nog een keer de. Directeur anton in de luizenmoeder tv series i love. Notitieboekset a de luizenmoeder. Darum darumnl twitter. Juf ank reageert zó op het overweldigende succes van de. Juf ank uit populaire de luizenmoeder ilse óók met. Tegel juf ank zie ik eruit alsof humor heb. Juf ank dat vinden wij alleen maar heel bijzonder topwijs. De luizenmoeder quote. Deze brabantse jongen zit bij juf ank in de klas. Bol tegeltje juf ank hallo allemaal wat fijn dat je. De luizenmoeder blijkt toch nep nieuwspaal. Ja maar wie ben ik om aan mezelf te twijfelen loesje. Wat er ook speelt in een land laat het vooral de kinderen. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder.

Redenen waarom juf ank uit de luizenmoeder zo. Een quote van juf ank quotes pinterest teksten. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder. Redenen waarom juf ank uit de luizenmoeder zo. De luizenmoeder met juf ank als ster tv series i love. Juf ank over uit de luizenmoeder ik zou ouders. Moet je volgen juf ank van de luizenmoeder zit op twitter. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder. Juf ank populairder dan sven kramer. Redenen waarom juf ank uit de luizenmoeder zo. Notitieboek a niemand zwaait meer luizenmoeder. Juf from hell ank uit luizenmoeder twittert hilarische. Tas juf ank maak er een mooie dag van ukkepuk shop. Zoekresultaten voor ‚Äėluizenmoeder. Notitieboek a dat vinden wij niet raar luizenmoeder.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: