Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Bekende personen in italië. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Bekende italiaanse operafestivals il giornale dé gratis. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Cesare cremonini cantante wikipedia. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Minder bekende italiaanse gerechten. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over liefde tatoeages op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse gezegden op pinterest.

Bekende lesbische en biseksuele vrouwen intogirls. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Italiaanse zanger gianmaria testa overleden ditisitalie. Citaten zijn als sprookjes. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Quotes van bekende mensen google zoeken citaten. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.