Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Cesare cremonini cantante wikipedia. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Italiaanse zanger gianmaria testa overleden ditisitalie. Bekende lesbische en biseksuele vrouwen intogirls. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Minder bekende italiaanse gerechten. Quotes van bekende mensen google zoeken citaten. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Bekende italiaanse operafestivals il giornale dé gratis.

Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over liefde tatoeages op pinterest. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Bekende personen in italië. Beste ideeën over italiaanse gezegden op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Citaten zijn als sprookjes. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.