Afscheid archives. Spirituele spreuken citaten en gezegden fpa agneswamu. Mooie engelse teksten met vertaling. Citaten van christelijke denkers bedoeld voor meditatie in het. Wijsheden over de dood. Citaten over lezen en boeken moors magazine. Vrede spreekwoorden en citaten. Pensioen spreuken de leukste pensioen spreuken tip. Bijbelteksten overlijden condoleance dagelijksebroodkruimels. Inspiratieplatform voor bewust leven en spiritualiteit words. Dalai lama e citaten en wijsheden citaten. Wijze spreuken en teksten over liefdesverdriet. Grappige korte citaten goedkope vakantie naar portugal. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. A s c wallis citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Mooie spreuken over loslaten hét zingevingsplatform met. Citaten en spreuken over sterven. Spreuken en citaten over compassie het thema van de maand van de. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Afscheid collega quotes teksten vriendenboeken. Stilte spreekwoorden en citaten. Latijnse spreuken en citaten met de betekenis. Beste afbeeldingen van ▻ woorden voor een afscheid in. De herfst in spreuken gedichten en citaten smulweb. Verlies je bent dichtbij toon hermans spreuken teksten. God is in de stilte citaten spreuken aforismen. Latijnse gezegden en uitdrukkingen met betekenis. Goedemorgen lieverdjes ik wens jullie positieve spreuken en. Spreuken over afscheid nemen hét zingevingsplatform met. Het lichaam is het koninkrijk van het hart positieve spreuken.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)