Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Inzicht soms moet je accepteren dat bepaalde dingen. Pin van jose niessen op gedichten en spreuken pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Liefde spreuken citaten en wijsheden. Beste afbeeldingen over spreuken citaten en teksten. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest foto. Spreuken pensioen quotes of the day. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Beste ideeën over gebroken vriendschap op pinterest. Zoek nooit naar beter teksten pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Jezelf zijn teksten pinterest spreuken en. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest.

Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Spreuken vertrouwen google zoeken teksten pinterest. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Citaat loslaten wat wij in het leven niet kunnen. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Mijn spreuk. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Wijsheden ontvangen per e mail. Spreuk afscheid werk de leukste spreuken bij ons. Sarah demey mijn kijk op het leven mens en zingeving. Lees gedichten over rouw en verlies ik mis je teksten. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.